Dit is een product van:
abit software

Intelligente dataverwerking voor het onderwijs

itslearning

Identity & Access Management

Synchronisatie

Rapportage

Monitoring

Lesgroepen in Teams of Outlook? Zo geregeld.

School in Sync is een modulair platform dat is gebouwd rondom een snelle en intelligente datastreamreader. Bronnen met eventueel verschillende dataformats kunnen worden uitgelezen, geharmoniseerd en naar wens worden verwerkt. De belangrijkste toepassingen zijn Identity & Access Management, synchronisatie, monitoring en rapportage.

School in Sync kan op dit moment overweg met de volgende pakketten:

itslearning somtoday Magister Zermelo Afas Topdesk Windows Server AD Microsoft Azure Office 365

Staat het product van uw interesse er niet bij? Neem contact met ons op. Op die manier kunnen we onze service alleen maar vergroten.

Meer informatie

icon

automatisch

Na het eenmalig instellen van de software aan het begin van elk schooljaar, zal School in Sync wijzigingen indien gewenst volledig automatisch verwerken. U kunt de wijzigingen altijd in onze online omgeving bekijken en eventueel aanpassen. Bij een groot aantal wijzigingen kunt u feedback via email krijgen.

icon

compleet

Natuurlijk zorgt School in Sync ervoor dat gegevens altijd correct zijn. We maken een product precies zoals u het wilt en zijn altijd bereid om aanpassingen te maken als het resultaat na verloop van tijd nog niet helemaal het gewenste blijkt te zijn. We groeien graag met uw organisatie en uw situatie mee.

icon

veilig

Het verwerken van gegevens is een gevoelige zaak. Bij School in Sync wordt alles in werking gesteld om inbraak onmogelijk te maken. Zo werken we met tweestapsverificatie en maakt het product gebruik van de meest recente frameworks. We committeren ons vanzelfsprekend ook aan het privacyconvenant onderwijs waarin een volledige praktische uitwerking van de nieuwe AVG is opgenomen.

icon

persoonlijk

Bij School in Sync vinden we het belangrijk om scholen die klant zijn goed te kennen. We gaan bij voorkeur voor een intake naar de betreffende school toe om kennis te maken met de betrokken werknemers en onderhouden dat contact graag. Ook als alles goed gaat.

icon

betaalbaar

School in Sync is gemaakt vanuit de gedachte dat voor iedere VO-school meer mogelijk moet zijn met minder inzet. Doordat veel functionaliteit modulair is en van al onze software het eigendomsrecht bewaren, kunnen we de ontwikkelkosten laag houden. We hebben zo een product weten te maken dat ook voor de kleinste scholen betaalbaar is.

Casus: gegevens synchroniseren

Een toepassingen waar School in Sync voor wordt gebruikt, is een synchronisatie van gebruikersgegevens. De nodige gegevens worden dan bijvoorbeeld uitgelezen van somtoday en vervolgens gesynchroniseerd naar itslearning. Dagelijks worden de huidige gegevens gecontroleerd en wijzigingen doorgevoerd indien nodig.

Mooi natuurlijk, maar om prettig te kunnen werken met itslearning is een actuele groeps- en hiƫrarchie-indeling misschien nog wel belangrijker. Wij zorgen ervoor dat elke lesgroep altijd up-to-date beschikbaar in een overzichtelijke hiƫrarchie staat. Als u wilt, maken we zelfs automatisch vaklokalen aan voor elke lesgroep.

Wilt u een referentie? Vult u het contactformulier in. Dan brengen wij u in contact met een klant van ons.

Screenshots:

screenshot
screenshot
screenshot

Casus: gegevens vergelijken

Een andere toepassing waar de datastreamreader achter School in Sync goed tot zijn recht komt is het vergelijken van gegevens. Zo kunnen bijvoorbeeld prognoses die zijn gemaakt in Zermelo voor verschillende schoollocaties worden uitgelezen en vergeleken met contractgegevens uit Afas. Op die manier wordt meer inzicht verkregen over werknemers die mogelijk deels door een andere locatie kunnen worden gebruikt.

Screenshots:

screenshot

Wilt u contact opnemen? Dan kunt u een bericht sturen met behulp van het onderstaande contactformulier. Meer informatie over de productontwikkelaar kunt u vinden op abitsoftware.nl


Naam:
Emailadres:
Bericht: